dissabte, 21 de maig del 2011

Se abre el telón!

Hola a tothom!!

En aquesta nova entrada, presentaré un treball que vam realitzar per a l'assignatura de representació escènica i que va ser molt especial pel meu grup Sònia, Marta, Dámaris, Danae, Susana, Núria i jo perquè li vam dedicar molt de temps, esforç i amor.

Possiblement és aquesta una de les raons per les quals, quan finalment vam representar la nostra obra titulada "Un dia de emociones para Alana" davant tota la classe, ho vam gaudir tant i tant.

Finalment, per tal de documentar tot aquest procés d'elaboració de vestuari, escenaris, música, guió, diàlegs, etc. hem elaborat un glogster on hem ficat tota una sèrie de programes per documentar la nostra tasca. En aquest glogster,podreu trobar, el vídeo de la representació de l'obra, la música amb la lletra que vam cantar, un movie maker amb tot el procés des del començament per veure l'evolució i tot el treball que hi ha al darrera, i una reflexió grupal final sobre què va suposar aquest treball per nosaltres.

Aquí teniu el Glogster. Esperem que us agradi!





REFLEXIÓ PERSONAL

Personalment, he de dir que el fet d’haver realitzat aquest musical ha significat per mi tot un aprenentatge i una experiència que m’ha enriquit molt, tant a nivell personal com professionalment.

Gràcies a aquest treball, he aprés molt sobre el gènere del teatre i la interpretació, ja que hem hagut d’adoptar diferents personatge cadascun dels qual tenia un paper característic.

A més a més he pogut valorar molt més tot el treball que hi al darrera d’un espectacle com aquest i de l’esforç que s’ha de fer per poder gaudir realment una vegada en escena, ja que fer un musical d’aquestes característiques requereix tot un procés d’elaboració i preparació que no es fa en un dia, sinó que es precisa temps i ganes. I jo, personalment he gaudit, i molt, fent aquesta representació teatral i musical.

Però també puc dir que ha estat tot un motiu d’aprenentatge i enriquiment professional, ja que gràcies a aquest he aprés a fer cançons, elaborar guions, preparar escenaris, confeccionar disfresses, inventar el conte, i he posat a prova les meves capacitats creatives i imaginatives per tal de sorprendre al públic i agradar als més petits als quals va dirigida aquesta obra.

En definitiva, puc dir que ha estat una experiència meravellosa que tornaria a repetir i de la qual he aprés molt. En poques paraules, hem gaudit com uns nanos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada