dilluns, 27 de desembre del 2010

Fitxes o projectes?

Hola a tothom!!

Aquí deixo un treball realitzat per les meves companyes i jo per a l'assignatura de Psicologia de l'Educació. En ell, mostrem una alternativa a les fitxes per treballar amb els infants. Es tracta dels projectes amb els quals els nens poden aprendre de manera molt més significativa i essent els veritables protagonistes del seu autoaprenentatge.

Espero que us agradi!

-Presentació Power Point:


-Document PDF:
FITXES_TOBARUELA&CARDONA

I vosaltres, amb quin material us agradaria aprendre??

Amb aquest...

















o amb aquest altre!!??






Doncs aquí teníu la nostra proposta!

Aquesta manualitat es va realitzar pensant de fer-la amb els nostres futurs alumnes en un projecte més ampli: "Els mitjans de comunicació". Per tant, la proposta és confeccionar una televisió. Les imatges de com va quedar, són les següents:














Els materials necessaris per fer el nostre televisor són els següents:

-Dos rotllos de cartó de cuina.
-Un caixa de cereals.
-Pegament.
-Tisores.
-Retoladors.
-zel.
-Folis.
-Taps d’ampolla
-Paper de cel•lofana.
-Paper de plata.
-Cúter (que només farà servir la mestra).

Les passes que s’han de seguir per fer el televisor són les següents:

En primer lloc, agafem la caixa de galetes retallem am el cúter una de les cares deixant de marge tres dits pels costats, per dalt i per baix; En segon lloc, aferrem amb zel els nostres dibuixos un seguit de l’altre segon el fil narratiu de la història; Llavors aferrem cada extrem del foli a un tub de cartó de paper de cuina; Seguidament, s’aferraran el tubs a cada costant per dins de la caixa de galetes; Després, s’aferrarà el paper de cel•lofana on havien retallat al principi a mode de pantalla del televisor; Per últim, decorem el nostre televisor amb taps d’ampolla com si fos la roda i pintant-lo al gust del creador.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada