dissabte, 15 de gener del 2011

Pintors de brotxa fina!

Bon dia!!

Ara us presentaré un altre treball que vam realitzar al nostres bloc i en el qual vam emprar pintures acríliques i pinzells!!

Aquesta tasca, consisteix en fer dues làmines:

- La primera consisteix en dividir el foli en 30 espais diferents, fent línies corbes i rectes i llavors pintar-les de 30 colors diferents. Els únics requisit eren que només es podia fer servir els colors Cyam, magenta, groc i blanc; que no es podia repetir cap color; que el color base només es podria posar una vegada; i que no es podia fer servir el negre.

- La segona làmina que consistia en fer el mateix que a la primer però fent servir tots els colors primaris (cyam, groc, magenta i negre) excepte el blanc. M'agradaria destacar que aquesta segona barreja de colors fent servir el negre en lloc del blanc, m’ha cridat moltíssim l’atenció per que he descobert colors que no s’havia que sorgien fent les mescles adequades. Per exemple, no sabia que el groc amb una miqueta de negre, sorgia un color com verdós, com tampoc sabia que del groc i el magenta amb una miqueta de negre sorgia un color ocre.

És per tot això, que he de dir que aquesta activitat m’ha paregut molt útil i crec que això ens ajudarà una mica més de cara a quan siguem mestre per tal de llançar-nos per provar coses noves sense por a equivocar-nos, ja que al meu parer de l’experimentació sorgeix l’innovació.

Aqui teniu les imatges, espero que us agradin!

Aquests són els materials emprats!

- Pintures acríliques (magenta, cyam, negre, blanc, groc)


-Pinzells


Treballs realitzats amb la pintura acrílica

- Primera làmina


- Segona làmina

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada